Сайт Мінагрополітики став ще зручніше

IT-компанія Kitsoft оновила офіційний портал Мінагрополітики. Користувачі зможуть легше знайти потрібну інформацію, а адміністратори отримали зручний функціонал, щоб налаштовувати контент, а також зможуть самостійно створювати додаткові лендінги.

На головній сторінці розміщені важливі сервіси для аграріїв та виробників. Портал є не тільки джером новин, а має зручний сервіс для аналітики та містить доступи до важливих реєстрів. Журналісти зможуть зручно формувати підбірки новин в кілька кліків.

«Функціональність вебпорталу розроблена для простого управління адміністратором чи контент-менеджером. Всі модулі можна гнучко налаштовувати, редагувати, повністю чи частково відключати. Це особливо важливо в сучасних умовах, коли є потреба оперативно комунікувати з користувачами та вносити зміни дуже швидко.» — зазначає Олександр Єфремов, СЕО Kitsoft.

Завдяки «мультисайтовості» адміністратор може створювати необмежену кількість додаткових лендінгів в підготовленій дизайн-системі самостійно.

Портал оптимізовано для використання на смартфонах та планшетах, а також поширення контенту в соціальних мережах. Для користувачів доступна англомовна версія сайту.

«В сучасних умовах аграріям необхідно мати максимум інструментів підтримки, в тому числі й швидкий доступ до актуальної інформації. Тому в оновленому сайті ми додали якомога більше корисних розділів. При цьому наше завдання полягало ще й в тому, щоб зробити ресурс доступним і зручним для користувачів.» — підкреслив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

Серед важливих нововведень сайту — ексклюзивна інформація щодо міжнародних котирувань аграрної продукції, доступ до якої безкоштовно надає одна із найбільших у світі баз даних — AgroChart.

«Ми розуміємо, що обізнаність щодо показників експорту, імпорту, міжнародних цін та загалом щодо функціонування ринку, дозволяє учасникам ринку приймати більш зважені управлінські рішення.» — підкреслив засновник AgroChat Богдан Тимків.

Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту приймаються на електронну адресу міністерства: [email protected].

Довідково: вебпортал оновлено за підтримки проєкту ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (EU4SmallFarms) та програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux