Kitsoft взяли участь у OXYGEN Summit New York 2024 та Smart City Expo

Компанія Kitsoft взяла участь у виставці Smart City Expo USA 2024 та OXYGEN Summit New York — виставці та конференції у Нью-Йорку, присвячених створенню розумних та сталих міст. Разом з представниками 16 країн ми долучилися до обговорення глобальної ініціативи Twin Cities, що була офіційно запущена 22 травня.  

Ініціатива Twin Cities має на меті використання досвіду, знань і ресурсів учасників з усього світу для побудови розумних міст та забезпечення їх сталого розвитку в умовах глобальної економічної та безпекової кризи, спричиненої пандемією та війною в Україні. 

Kitsoft на OXYGEN Summit New York 2024

Розумні міста створюються, щоб сприяти розвитку сталих, інклюзивних та справедливих умов життя для всіх мешканців та базуються на єдиних принципах: підвищення рівня добробуту, розвиток технологій, цифровізація, сталий розвиток та збереження природи.

Співпраця та обмін досвідом і технологіями дозволить прискорити розвиток сталих міст майбутнього. Українські населені пункти, що зазнали руйнувань під час війни, дають можливість впроваджувати ці рішення в реальному середовищі, тому питання побудови у післявоєнній Україні сучасних розумних міст та розробка стратегії їх розвитку стають пріоритетними для Twin Cities. 

До реалізації ініціативи вже на наступному OXYGEN Summit 2024 долучаться 21 світове та 4 українських міста. Зазначається, що це перший випадок співпраці такої кількості учасників з усього світу над питаннями розумних міст та міської регенерації в рамках одного проєкту. 

OXYGEN Summit New York 2024 та Smart City Expo зібрали лідерів індустрії та розробників технологій для розумних міст. Захід мав на меті підкреслити переваги, які забезпечують сучасним містам інноваційні цифрові рішення. Понад 100 спікерів та компаній поділилися передовим досвідом у галузі міської інфраструктури нового покоління та сталого розвитку. 

Олександр Єфрремов, CEO Kitsoft, долучився до обговорення ініціативи та поділився можливостями low-code платформи для міських онлайн-сервісів Liquio. Ця платформа дає можливість кожному місту легко створювати онлайн-послуги, бути інноваційним, зручним і дружнім до громадян. 

CEO Kitsoft Олександр Єфремов на OXYGEN Summit New York 2024

Участь у заходах дала нам унікальну можливість обмінятися ідеями та технологіями з провідними фахівцями з усього світу. Ініціатива Twin Cities, яку ми підтримуємо, сприятиме побудові сучасних і сталих міст, особливо в Україні, яка потребує ефективних рішень для відновлення після війни. Ми впевнені, що наша low-code платформа Liquio стане важливим інструментом для міських адміністрацій у створенні інноваційних онлайн-сервісів, що підвищують якість життя мешканців. Дякуємо організаторам і всім учасникам за плідну співпрацю та цікаві дискусії!  

— зазначає СЕО Kitsoft Олександр Єфремов. 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux