Kitsoft представили AI-інструменти платформи Liquio на конференції U-Nation Startup & Innovation

29 серпня відбулася конференція U-Nation Startup & Innovation, присвячена відкриттю першого стартап-акселератора в Одесі. На заході CEO Kitsoft, Олександр Єфремов, приєднався до дискусії про технологічні тренди та розповів, як штучний інтелект трансформує low-code платформи, зокрема рішення Kitsoft для цифровізації публічних послуг — Liquio. 

Організатор конференції, Ян Шапіро, представляє перший ІТ-акселератор в Одесі

Зображення: Організатор конференції, Ян Шапіро, представляє перший ІТ-акселератор в Одесі.

У конференції взяли участь більше 240 учасників, серед яких — розробники, підприємці, інноватори, студенти та ті, хто цікавиться технологіями майбутнього. 

На заході обговорили роль інновацій у відродженні України, зокрема технологій на основі штучного інтелекту. Також під час заходу відбулася презентація стартапів на сцені перед великою аудиторією — Startups Pitch Show. 10 з них було відібрано до U-Nation Startup Accelerator. 

U-Nation Startup Accelerator — це перший міжнародний стартап акселератор на Півдні України, що реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні». Він має на меті розвиток інновацій для відновлення України. 

На дискусійних панелях запрошені спікери поділилися трендами в ІТ-індустрії. Олександр Єфремов розповів про low-code платформи, які дозволяють швидко автоматизувати процеси з мінімальним залученням розробників. Це робить їх привабливим варіантом для бізнесів, які прагнуть прискорити свою цифрову трансформацію, зменшити витрати та бути більш гнучкими та інноваційними. 

CEO Kitsoft, Олександр Єфремов, розповідає про переваги low-code платформ для бізнесуЗображення: CEO Kitsoft, Олександр Єфремов, розповідає про переваги low-code платформ для бізнесу .

Так, на low-code платформі для цифровізації публічних послуг Liquio, можна швидко проєктувати онлайн-сервіси будь-якої складності — середній термін запуску послуги складає всього 1,5 місяці. Оскільки потреба в залученості класичних розробників на low-code платформі мінімальна, то основний фінансовий та часовий ресурс можна використати на бізнес-аналіз і проєктування зручної послуги. 

Liquio — low-code платформа Kitsoft для цифровізації публічних послуг.

Зображення: Liquio — low-code платформа Kitsoft для цифровізації публічних послуг. 

Олександр поділився, що для ще більшої ефективності на Liquio впроваджується інтелектуальний АІ-асистент, який допомагає IT-спеціалістам на кожному з етапів розробки послуг. 

Наприклад, low-code розробникам AI може на основі технічного завдання, яке розробили бізнес-аналітики, генерувати код, будувати BPMN-схеми та надавати підказки коду на основі попереднього контексту (co-pilot). QA-інженерам — створювати бази даних для тестування послуг тощо.



Зображення: CEO Kitsoft, Олександр Єфремов, представляє інтелектуальний АІ-асистент low-code платформи Liquio. 

Ще більше інформації про конференцію та можливості участі в U-Nation Startup Accelerator можна знайти на їхньому сайті. А ми дякуємо організаторам за запрошення та цікаву дискусію, і бажаємо переможцям Startups Pitch Show успіхів і великих звершень!

Про медіа
U-Nation
Акселератор
Міжнародний стартап акселератор з інновацій на Півдні України.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux