Kitsoft обрали до акселераційної програми Seven Camp

Компанія Kitsoft стала однією з 12 учасників першої когорти українських стартапів, відібраних для участі в акселераційній програмі Seven Camp. Участь в акселераторі дозволить зосередитися на розвитку та вдосконаленні нашого продукту — платформи для цифровізації державних сервісів та послуг для міст LIQUIO — та отримати експертну підтримку для його просування на міжнародний ринок. 

Seven Camp — акселераційна програма для українських стартапів у галузях AI, FinTech, Smart City, IT і Dual Use Technologies (технологій, що можуть використовуватись як для цивільних, так і військових потреб). Акселератор є частиною EU BUSINESS HUB — ініціативи та представництва у Брюсселі, що виконує функції адвокації інтересів українського бізнесу у ЄС. 

Програма Seven Camp триватиме 3 місяці, протягом яких учасники отримають спрощений доступ до грантів і фінансування та практичну допомогу у сфері презентації та продажу продуктів, маркетингу та залученні інвестицій. Також усі 12 стартапів отримають підтримку досвідчених наставників як у питаннях технологій, так і дотриманні законодавства, а вже у травні та червні зберуться на зустріч у Брюсселі з представниками ЄС та лідерами галузей AI, IT, FinTech, Smart City і Dual Use Technologies. 

Наша перша когорта встановлює нові стандарти в європейських технологіях, демонструючи стартапи, які можуть підірвати сектори штучного інтелекту, фінансових технологій і подвійного використання. Ці компанії не просто інноваційні, вони пропонують життєздатні, готові до ринку рішення, які обіцяють значні прибутки від інвестицій. Це запрошення до інвесторів і спонсорів до співпраці з підприємствами, які займають передову позицію у формуванні майбутнього. 

— зазначає Брент Дедекер, співзасновник Seven Camp і Seven Seed. 

Ми раді стати частиною акселераційної програми Seven Camp. Це чудова можливість для нас не лише розширити горизонти нашої low-code платформи для цифровізації державних сервісів та послуг для міст LIQUIO, але й отримати доступ до цінних європейських ресурсів — дослідницьких лабораторій, грантів, інвестицій тощо. Ми відкриті до стратегічних партнерств та експертної підтримки наших західних колег, що допоможе нам розвивати та вдосконалювати продукт, залучати нових клієнтів та партнерів, а також збільшувати нашу присутність на ринку в Україні та ЄС.

— коментує Олександр Єфремов, CEO Kitsoft.  

Про медіа
Seven Camp
Акселератор
Акселераційна програма для українських стартапів у галузях AI, FinTech, Smart City, IT і Dual Use Technologies.
Стаття на сайті
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux