Kitsoft долучилися до події Members and Partners Assembly від Lviv IT Cluster

MAP Assembly — ключова подія Lviv IT Cluster для власників бізнесу та керівників вищої ланки. В рамках заходу кластер привітав Kitsoft та інші компанії зі вступом до асоціації, а також презентував нові проєкти та ініціативи, які планують реалізувати найближчим часом. Компанію Kitsoft на заході представляла наша операційна директорка Марія Музика.  

COO Kitsoft Марія Музика на MAP Assembly від Lviv IT Cluster

Lviv IT Cluster представив M&A Office — нову ініціативу, спрямовану на розширення можливостей українського технологічного сектору шляхом стратегічних злиттів та поглинань (M&A). Спеціалісти кластера будуть надавати учасникам освітню та консультативну підтримку у сфері M&A, а також сприяти прямим зв'язкам з інвесторами та стратегічними партнерами. 

За даними Lviv IT Cluster, станом на початок 2024 року в Україні мобілізовано більше 1 млн осіб, призову підлягають близько 150 тис. працівників ІТ-компаній. Щоб сприяти реінтеграції ветеранів та створенню суспільства, де ветерани будуть почуватися безпечно і комфортно, кластер в рамках ініціативи Victory Projects започаткував проєкт Mission: Back In Tech. Він має на меті допомогти технологічним компаніям повернути в робочий процес фахівців, які пройшли військову службу. 

У межах проєкту IT Research: Salary Report презентували дослідження показників зарплатних тенденцій на IT-ринку. Так, за перші чотири місяці 2024 року обсяг експорту комп'ютерних послуг впав на 3,7% порівняно з аналогічним періодом 2023 року. Про зниження доходів повідомили 45% компаній. Попри це, очікується, що IT-ринок буде поступово відновлюватися до кінця 2024 року, з помітним прискоренням у 2025. Згідно з прогнозами Gartner, глобальні витрати на технології збільшаться на 8% у цьому році. 

Також фахівці проєкту Legal Consulting проаналізували перший місяць дії оновленого законодавства про мобілізацію і військовий облік та поділилися актуальними змінами у механізмі бронювання. 

Львівський IT Кластер на сьогодні обʼєднує понад 300 технологічних компаній та більше 100 000 спеціалістів. Його діяльність направлена на створення сприятливих умов для ведення бізнесу через покращення якості освіти, розвиток талантів, різносторонню підтримку тех-компаній та адвокацію інтересів IT-індустрії.

Були раді долучитися до обговорення та нетворкінгу, організованого найбільшою технологічною спільнотою в Україні!

Про медіа
Lviv IT Cluster
IT-асоціація
Найбільша IT-асоціація України, яка обʼєднує понад 270 компаній і стартапів та понад 90 000 спеціалістів.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux